Vi ste ovde: NaslovnaO nama

O Nama

Turistčka agencija Mladost Travel osnovana je 01.04.2004. godine sa sedištem u Prokuplju u ulici Dunđerskoj br. 19. Od samog početka raspolagali smo vlastitim i vrlo komfornim poslovnim prostorom površine preko 55 m2 tako da agencija nikada nije menjala svoje sedište i poslovni prostor. Raspolažemo sa dve konforne kancelarije za rad sa strankama i prijemnim lobijem sa toaletom za putnike. Treća kancelarija je namenjena isključivo za potrebe zaposlenih u našoj agenciji: raspolaže kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, nameštajem za odmor i opuštanje gde mogu i koristiti vreme za pauzu za obroke.

Svaka kancelarija ima svoj direktan telefonski broj, a agencija direktan broj faxa koji se uključuje isključivo automatski. Za sve zapošljene obezbeđeni su umreženi mobilni telefoni za besplatnu komunikaciju između zaposlenih u našoj agenciji. Za putovanja naših zaposlenih u inostranstvu raspolažemo sa više specijalnih mobilnih aparata i kartica za telefoniranje bez troškova roominga.

Naš poslovni prostor okružen je prelepim travnjakom, mini četinarima, sadnicama loze i smokve, sezonskim cvećem u lejama pored staze i zajedno sa ogradom od kamena čini da naš poslovni prostor izgleda i odiše u mediteranskom stilu. Ispred naše agencije a na samoj ulici raspolažemo sa nekoliko parking mesta u našem vlasništvu, koji su namenjeni isključivo za potrebe zaposlenih u agenciji i naših putnika.

Raspolažemo lepim i konfornim prostorom , na izuzetno atraktivnoj lokaciji i uz neospornu stručnost i ljubaznost naših radnika važimo za agenciju od poverenja sa konstantnim povećanjem broja putnika iz godine u godinu.

Posle deset godina uspešnog rada postali smo jedna od najboljih agencija u Srbiji. Raspolažemo vozilima za sopstvene potrebe, transfere naših putnika do i od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu ili bilo koje destinacije u Srbiji. U ponudi je i luksuzni Mercedes Vito sa ali isključivo za zatvorene grupe najma vozila ( rent ) sa vozačem po principu LIMO SERVISA. 

Imamo i partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, organizujemo u saradnji sa poznatim turoperatorima turistička putovanja širom Evrope i sveta. Specijalisti smo za kombi transfere do i od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu za putnike iz okoline Prokuplja i Niša, lovni i ribolovni turizam, ekskluzivna venčanja u zemlji i inostranstvu, putovanja mladih, organizovan boravak mladih iz naše dijaspore,seoski turizam i verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i naš manastir Hilandar, a od skora i do manastira u Srbiji i Bugarskoj

 

PUTUJTE SA NAMA, MI POSTOJIMO ZBOG VAS!


Vaša Mladost Travel Group

 

enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png8.png0.png0.png1.png2.png3.png
Danas235
Juče214
Ove nedelje449
Ovog meseca792
Ukupno800123

Na sajtu trenutno

2
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top