Vi ste ovde: NaslovnaLov

Aktivnost                               

 Cena aranžmana                      950 € po aranžmanu( za jednu od ovih vrsta divljači)
 Lokacija                                                               Crnogorsko primorje, Skadarsko jezero
 Sezona na prepelice                                                                              od 15.08 do 31.12
 Sezona na šljuke                                                                                   od 01.10 do 28.02
 Sezona na jarebice kamenjarke                                                          od 01.10 do 30.11
 Način lova                                                                                           Sa lovačkim psima
 Idealno za                                                                                              Grupe, Pojedince
 
Opis
Organizujemo lov u Crnoj gori u najboljim lovištima za ove vrste divljači.Tereni za lov su u blizini mora ili okolina Skadarskog jezera. U mogucnosti smo da ispunimo svaku vašu želju u vezi lova.


Smeštaj
Mi Vam organizujemo smeštaj u lovačkom domu pored samog lovišta, a na Vaš zahtev možete biti smešteni u nekom od hotela na samoj obali Jadrana, uz adekvatnu doplatu.

U cenu aranžmana ulazi
Organizacija 4 dana lova 5 nocenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Sva odstreljena divljač bez ikakvog ograničenja
Boks za pse

Mogući dodaci
Jednokrevetna soba – 20€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Crne gore i nazad.
Cena za turistu                                                 330€ (pet noćenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Crnoj Gori je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Da bi se uveo pas u Crnu Goru potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Crnu Goru.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.

Dodatne informacije

  • Aktivnost .
  • Lokacija .
  • Sezona lova .
  • Način lova .
  • Cena .
petak, 31 jul 2015 16:31

Lov prepelice, grlice i goluba grivasa

Napisano

Aktivnost            
Cena aranžmana                                                                                 830 € po lovcu
Lokacija                                                                                                    Kovin,Vojvodina
Sezona                                                                                              01. avgust – 01.oktobar
Način lova                                                                               Sa lovačkim psima,prepelice
Idealno za                                                                                                  Grupe, Pojedince

Opis

Ukoliko želite da Vas mi sačekemo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta, Kovin se nalazi na samo sat i po vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma Nikola Tesla u Beogradu.
 
Kovin je jedno od najboljih lovišta u Srbiji za ovu vrstu divljači. Nalazi se 3km udaljen od Dunava, a rukavac Dunava “Dunavac” dolazi do ivica grada i na njemu je pristanište.
 
Prepelica
Prepelica odlično pamti svoje staro stanište i mesto gde se izlegla, gde je odrasla i po pravilu uvek se vraća. U prirodi je aktivna izjutra, dok ne pripreče jako Sunce i u kasnim popodnevnim satima, kada se veselo oglašavaju poznatim “puć-pu-ruć” i kada ih možemo videti kako pretrčavaju puteve i čistine između njiva.

Od sve naše poljske divljači pruža najviše sportskog užitka. Preporučljivo je da se ne lovi izjutra sasvim rano, dok ne krene da se hrani. Tada će ostavljati više mirisnih tragova pa će je pas ptičar lakše pronaći. Lov bez psa je nemoguć. Izjutra se obično nalazi na strnjištima, a tek kada ugreje povlači se u parcele sa detelinom, nepokošenom travom, repišta, zapuštene i neobrađene parcele zarasle u travu, gde nalazi najbolji zaklon od jakog sunca i letećih neprijatelja.

Prepelica veoma strpljivo podnosi “markiranje” psa, pa nije retkost da je primetimo šćućurenu u travi na pedalj od njuške psa. Kada odluči da poleti, odbaci se malo nožicama uvis i uz karakterističan zvuk krila odleti stotinak metara dalje i spusti se opet u travu. Ne leti visoko, oko jedan i po metar najčešće, pa moramo biti veoma obazrivi pri pucanju.

Na prepelice treba pucati sa odstojanja od 20 do 30 metara. Ako to činimo na bližim odstojanjima najčešće ćemo je promašiti, a ako se i dogodi da je pogodimo, od nje neće ostati skoro ništa jer će je gust snop sačme razneti. Najefikasnije vreme lova na prepelice je kada jutro odmakne i počne prepodnevna vrelina, u ranijim popodnevnim satima pa sve do sumraka, jer, kako se približava veče i one su sve živahnije.

Love se puškama sačmaricama u kalibru 20 i 16 ali su, iako za prepelicu “prejake” u upotrebi i puške u kalibru 12. Obično se koriste lovački patroni po izboru, što se proizvođača tiče, sa olovnom sačmom 14,12 i eventualno 10.
Grlica

Najbolji period za lov afričke grlice je i veoma kratak u ovom lovištu zbog njihovog preleta i to od kraja avgusta do kraja septembra, a najbolje vreme za lov golubova i grlica je od jutarnjih sati sve do 10 časova a i kasnije posle 16 časova.

I golubovi i grlice se love isključivo puškama sačmaricama u kalibrima: 20,16 i 12. Preporučujemo svakom lovcu, ako postoje mogućnosti, da se opredeli za lakšu pušku manjeg kalibra, jer nije svejedno po vrućem danu nositi u rukama oružje od 3,5 ili dva kilograma. Izbor municije je lična stvar svakog lovca, ali je najbolje sa sačmenim punjenjem veličine 10,12 pa i 14. Što više olovnih kuglica u patronu to su šanse veće da nanišanjeni golub ili grlica budu pogođeni, jer nije svejedno da li u patronu imate 100 ili 300 olovnih kuglica
Golub grivaš

  Kod nas se sve češće, pa i u gradskim sredinama, mogu golubovi grivaši sresti u parkovima, i uopšte gde ima i četinarskog drveća, i u zimskim mesecima.

Tokom leta, naročito od avgusta pa sve do seobe, najčešće ćemo ih videti u blizini reka ili drugih vodenih površina jer mu je potrebna voda koju uzima nekoliko puta dnevno. To su inače i reoni gde se okupljaju veća jata i pred seobu. Rado posećuje strnjište i sve površine pod žitaricama jer se hrani i semenjem korovskih biljaka a proteinsku hranu (crve, gliste i bube) znatno ređe uzima. Inače, golub grivaš je veoma oprezna i plašljiva ptica pa obično “sedi” na nekom višem drvetu kako bi imao dobar pregled na okolinu.
U hodu je dosta spretan, kada poleće oglašava se zvukom krila kao pljeskanjem. Kada dostigne potrebnu visinu i pređe u horizontalni let, onda se čuje karakteristično zviždanje krila.
Smeštaj
Vaš smeštaj se nalazi u samom centru Kovina i samim tim gradski park i šetalište se nalaze na samo 10 m od objekta. Smeštaj je nov, savremeno opremljen ugostiteljski objekat prilagodjen evropskim i svetskim hotelijeriskim standardima koji omogućavaju prijatan odmor.
 U ponudi ima četrnaest moderno opremljenih soba i studio, za boravak od jedne do četiri osobe,.. Sve sobe kao i studio opremljene su sa kupatilom sa tuš kabinom i fenom, klima urđajem, TFT TV-om, radnim stolom i telefonom, kao i mini barom i garderoberom. Pristup internetu je obezbeđen bežićnim singalom na prostoru celoga hotela. U sklopu objekta se nalazi moderan cafe restoran sa bogatim izborom jela
Gostima je obezbedjen parking prostor sa nadzorom, recepcija, sef za dragocenosti gde se mogu odložiti predmeti od vrednosti na čuvanje.

     U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 noćenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Svi dokumenti potrebni za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Sva odstreljena divljač bez ikakvog ograničenja
Svi transporti u lovu


       Moguci dodaci
Jednokrevetna soba  – 15€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€ .
Aranzman ne ukljucuje: pice, prevoz do Srbije i nazad.
Cena za turistu                                             330€ (četri noćenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Srbiju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
 Da bi se uveo pas u Srbiju potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Srbiju.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.Cena aranzmana                                                                                                1.100 €              
Lokacija                                                                            Kumanovo,40km od Skoplja
Sezona                                                                                      11.oktobar-15.decembar
Način lova                                                                                         Sa lovačkim psima

Opis

Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze sat vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma u Skoplju.  
Lovište u Kumanovu ima najbolju konfiguraciju terena i razne vrese kultura na istim koji upravo odgovaraju ovoj vrsti divljači.
Poljska jarebica  živi u poljima i to u ravnici. Najviše voli predele gde ima poljskih useva na manjim parcelama, a da su zasejane žitom, prosom, krompirom, kukuruzom, detelinom i repom. Tu ima dosta raznovrsne hrane za kojom ne mora daleko da leti, a i lako nađe zaklon.
Lov na jarebice je jako atraktivan, isključivo se love psima ptičarima, gde jarebice poleću u manjim jatima, ispuštajući karakterističan zvuk. Lete jako nisko i jako brzo, stoga lovci i vole ovaj lov. Oružije za lov jarebica je isključivo puška sačmarica, gde se koristi 2.5 mm krupnoće zrna.
Jarebica kamenjarka se lovi slično kao i poljska jarebica, ali sa određenim razlikama koje su prisutne u lovu: pretraživanjem, prigonom i pogonom.
Smeštaj
 Kao Vaš smeštaj možemo Vam ponuditi etno selo koje se nalazi na 15km od Kumanova, ali se jedan deo lovišta nalazi na 100m od etno sela.
Klimatizovane sobe sadrže mini bar, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, besplatan bežični internet koji je dostupan u celom objektu. Kupatila u sobama opremljena su tušem i fenom za kosu.
  U ponudi ima besplatan otvoreni bazen, wellness-spa centar, sopstvenu vinariju i privatan parking.
Restoran u etno selu raspolaže prostranom letnjom baštom, u kojoj se može smestiti do 250 osoba. Ponuda etno sela takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikla i automobila. Prevoz se može organizovati na zahtev i uz doplatu.
U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 noćenja(pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja strucnog lica u lovu
18 poljskih jarebica ili 9 kamenjarki
Mogući dodaci
Jednokrevetna soba – 20€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Transport u lovu - 50€ po vozilu
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Makedonije i nazad.
Cena za turistu                                                    280€ (4 noćenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Makedoniju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
 Da bi se uveo pas u Makedoniju potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Makedoniju.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.Aktivnost                          Lov sumske sljuke u Hrvatskoj
 Cena aranzmana                                                                                         980€ po lovcu
Lokacija                                                                                                        Okolina Splita
Sezona                                                                                           01 oktobar do.28 februar.
Način lova                                                                                                        Sa kerovima
Idealno za                                                                                                  Grupe, Pojedince
Opis
 Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na samo sat vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma u Splitu.

Šumska šljuka je tradicionalna divljač na području Hrvatske. Tokom prolećnih i jesenjih seoba šljuke se zadržavaju kraće vreme i u našim lovištima. Pri tome traže vlažna tla mlađih šuma graba i hrasta, zbog svog karakterističnog načina ishrane. Zanimljiv i posebno cenjen lov na šljuke zasniva se na dve osnovne metode, doček šljuke na zemlji i buširanje. Lov na šljuke u proleće i jesen obavlja se dočekom za vreme preleta u sumrak i ujutro u svitanje.
Smeštaj
Mi Vam organizujemo smeštaj u lovačkom domu pored samog lovišta, a na Vaš zahtev možete biti smešteni u nekom od hotela prelepe Makarske na samoj obali Jadrana, uz adekvatnu doplatu.

U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 nocenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Sva odstreljena divljač
Moguci dodaci
Jednokrevetna soba – 25€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Transport u lovu - 50€ po vozilu

Aranzman ne uključuje: piće, prevoz do Hrvatske i nazad.
Cena za turistu                                                    350€ (4 nocenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Hrvatsku je veoma jednostavan. Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 150 lovačkih metaka dvocevke odnosno 25 metaka za karabinku.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Da bi se uveo pas u Hrvatsku potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Hrvatsku.

Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.


Aktivnost                           
Cena aranzmana                                                                                             2350 € Lokacija                                                                                           Okolina Zagreba
Sezona                                    od 1. marta- 16. maja i od 16.septembra-16 decembra                                                             Način lova                                                                                                       Sa čeke
Idealno za                                                                                                    Pojedince                                                                               
Opis
Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na sat i po vremena vožnje od međunarodnog aerodroma u Zagrebu.

Zahvaljujući idealnom biotopu i životnim uslovima Hrvatska je među retkim evropskim zemljama čija je populacija mrkog medveda jaka i stabilna. Planinski predeli još netaknute i mirne prirode glavno su stanište naših medveda dok su im nizinski delovi nekih lovišta uglavnom prolazni. Loviste koje Vam možemo ponuditi se nalazi na nadmorskoj visini od 350 do 600metara.  Stečeni trofeji u proteklim godinama dokazuju kvalitetne trofejne vrednosti medveda čiji trofeji krzna često prelaze 350 CIC.

Lovi se iz visokih,zatvorenih i komfornih čeka u noćima kada je pun mesec. Medvedi redovito dolaze na mrciništa i uspeh lova je zagarantovan, naravno uz Vaše neophodno iskustvo. Za lov medveda ima dva perioda: jedan prolecni od 1 marta do 16 maja i jesenji period od 16 septembra do 16 decembra
U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 4 dana punog pansiona  i 5 noci lova
Jednokrevetna soba
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Stručni pratilac u lovu
Procena trofeja sa pripremom
Dokumentacija za izvoz trofeja sa sertifikatom CITES
Svi transporti u lovu
Prevoz od aeredroma do lovišta i nazad
Moguci dodaci
Iznajmljivanje oružja – 50€ dnevno
Municija -5 € kom.
Cena za turistu                                                    450€ (pet noćenja sa punim pansionom).
Cenovnik trofeja za medveda:
Do 350 poena: 5.350,00€
Od 351 do 400 poena: 6.850,00€
Vise od 400 poena: 6.850,00€ + 65€ svaki sledeci poen
Istaknuto
U zavisnosti od Vaših zahteva u vezi sa smeštajem, mi ćemo Vam poslati precizne podatke vezano za lokaciju.
Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Hrvatsku je veoma jednostavan. Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 150 lovačkih metaka dvocevke odnosno 25 metaka za karabinku.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Akontacija za odtrel medveda je 1500 € koja se uplaćuje 45 dana od datuma dolaska, u cenu je uključen porez.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.


Aktivnost                                
Cena aranžmana                                                                                                    1750 €
Lokacija                                                                                                     Makarska-Split
Sezona                                                       od 1 septembra do 31 januara muzijak i zenka.
Način lova                                                                            Pretragom, Sa čeke, Iz vozila
Idealno za                                                                                               Grupe, Pojedince
Opis
Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na samo sat vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma u Splitu.
Lov na divokoze u Hrvatskoj organizujemo u blizini Splita u otvorenom lovištu površine preko 30.000 hektara, jednom od najboljih u svetu za lov Balkanske divokoze. Lovi se pretragom terena ili takozvanim pirschom., za lovce koji nisu u mogućnosti da dugo pesace, mozemo organizovati i lov sa ceke ili lov iz dzipa. Ovo jedinstveno lovište smešteno je na primorskim padinama Biokova. Svakom lovcu će pružiti neponovljivi užitak u pejzažu i prelepoj panorami. Uživaćete posmatrajući muflone kako se penju liticama iznad samog mora ili divokoze koje za pozadinu imaju ostrva i plavi horizont. Nadmorska visina lovišta je do 1200 metara. Sto se tiče trofeja divokoze možemo Vam ponuditi odstrel u svim medaljama u svim medaljama.
 

Divokoze lovimo u lovištu koje nam je dalo aktuelnog nacionalnog šampiona u trofeju divojarca i vice-prvakinje u trofeju divokoze. Balkanska divokoza je telesno veća u odnosu na alpsku. U Hrvatskoj su najjače populacije Balkanske divokoze upravo u planinskim masivima jadranske obale . Lov na divokozu u izuzetno strmovitim planinskim predelima iziskuje od lovca dobru fizičku kondiciju,"oštro" oko i sigurnu ruku. Divokoze imaju jako dobra razvijena čula, pa tako odlično vide,čuju i osete, što daje dodatnu draž lovu na ovu vrstu divljači. Daljina pucanja je na oko 200 do 300 metara.
Smeštaj
Mi Vam organizujemo smeštaj u lovačkom domu pored samog lovišta, a na Vaš zahtev možete biti smešteni u nekom od hotela prelepe Makarske na samoj obali Jadrana, uz adekvatnu doplatu.
U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 noćenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Stručni pratilac u lovu
Procena trofeja sa pripremom
Dokumenta za izvoz trofeja u (CIC) poenima
Svi transporti u lovu
Transort od aereodroma do lovišta i nazad
Moguci dodaci
Jednokrevetna soba - 25€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 50€ dnevno
Municija 5 € kom.
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Hrvatske i nazad.
Cena za turistu                                                           350€ (cetiri nocenja pun pansion).
Cena trofeja divokoze u CIC poenima:
Trofej(cicpoeni)     Cena
Od 70-79,99    940€
Od 80-84,99    1240€
Od 85-89,99    1380€
Od 90-94,99    1650€
Od 95-99,99    1880€
Od 100-104,99    2650€
Posle 105 cic poena svaki sledeci poen 410€

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Hrvatsku je veoma jednostavan. Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 150 lovačkih metaka dvocevke odnosno 25 metaka za karabinku.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Akontacija po grlu divokoze iznosi 1000 € koja se uplacuje 45 dana od datuma Vašeg dolaska, porez je uključen u cenu.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.

Aktivnost            Lov divlje svinje pogonom u Hrvatskoj
Cena aranžmana
Lokacija                                                                                              
Sezona od 1 settembre do 1 marta

Opis

Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dodjete do svog odredista,  lovišta koja vam nudimo se nalaze na dve i po sata vožnje autom od međunarodnog aerodroroma Nikola Tesla u Beogradu.

Za lov divlje svinje u Hrvatskoj nudimo Vam lovišta gde mozemo garantovati siguran i uspešan lov, naravno uz Vaše neophodno iskustvo. Lovi se pogonom sa lovočuvarima predviđeni su 3-4 pogona dnevno ili dok se ne odstreli dogovoreni broj divljači. Lov se organizuje za grupe od 4 lovaca i više. Obučenost pasa samo za lov divljih svinja neophodna je kako oni ne bi uznemiravali druge vrste divljači. Lov na divlje svinje prigonom je zasigurno jedan od najuzbudljivijih doživljaja lova i zbog same činjenice da je divlja svinja snažna i otporna životinja koja može ugroziti sigurnost čoveka.

U cenu aranzmana ulazi

Organizacija lova
Pozivno pismo
Pogonici
Sva odstreljena divljač
Transporti u lovu

U cenu ne ulazi
Smeštaj sa punim pansionom - 120€ (3 dana lova 4 noćenja)

Moguci dodaci

Jednokrevetna soba- 25€ po noći
Iznajmljivanje oruzija - 40€ dnevno
Municija - 4€ kom

. Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Hrvatske i nazad.

Cenovnik odstrela divljači:
Broj svinja koji se zeli odstreliti    Cena po lovcu
Da 7 fino a 10    290,00€
Da 11 fino a 15     410,00€
Da 16 fino a 20    550,00€
Da 21 fino a 25    770,00€
Da 26 fino a 30    980,00€
Da 31 fino a 35    1.190,00€

Istaknuto
U zavisnosti od Vaših zahteva u vezi sa smeštajem, mi ćemo Vam poslati precizne podatke vezano za lokaciju.
Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Hrvatsku je veoma jednostavan. Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 150 lovačkih metaka dvocevke odnosno 25 metaka za karabinku.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Da bi se uveo pas u Hrvatsku potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Hrvatsku.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.

Aktivnost - Lov vuka u Srbiji
Cena aranzmana 990€
LokacijaJužna i Istočna Srbija   
Sezona                                                                                                           Cele godine
Način lova                                                                                                           Sa čeke
Idealno za                                                                                                        Pojedince
Opis
Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na tri i po sata vožnje autom od međunarodnog aerodroroma Nikola Tesla u Beogradu.
 
Najbolji period za lov vuka je od sredine novembra do kraja marta. Lovi se na nadmorskoj visini od 700 do 1.500. Lov je organizovan sa zatvorenih čeka sa izolacijom i svim potrebnim komforom na mestima gde se vukovi prehranjuju tokom cele godine. Za 5 noći čekanja mogucnost odstrela je zagarantovana, naravno uz Vaše neophodno iskustvo.
U cenu aranžmana ulazi
Organizacija 4 danevih punih pansiona i 5 noći lova
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Procena trofeja sa obradom
Mogući dodaci
Jednokrevetna soba – 15€ dnevno
Sertifika CIC za nosenje trofeja -100€ po trofeju
Koriscenje džipa – 40€ dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 250€
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Srbije i nazad.
Cena za turistu                                                 350€ (pet noćenja sa punim pansionom).
Cena vuka - 600€

Istaknuto
U zavisnosti od Vaših zahteva u vezi sa smeštajem, mi ćemo Vam poslati precizne podatke vezano za lokaciju, jer u ponudi imamo više lovišta na različitim lokacijama u Srbiji.
 
Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Srbiju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude
Strana 1 od 2

Kalendar

« Oktobar 2022 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png8.png0.png0.png1.png3.png0.png
Danas242
Juče214
Ove nedelje456
Ovog meseca799
Ukupno800130

Na sajtu trenutno

1
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top