Vi ste ovde: NaslovnaLetovanjeGrčka

Stavros-grčka

276025 puta

Vila " BLUE BAY " Stavros

Ekskluzivna vila u prodaji Turističke Agencije MLADOST TRAVEL GROUP !!!

Prelepi i udobni poluapartmani  "Blue Bay" nalaze se u samom centru Stavrosa na 30 metara od plaže! Mi imamo alotmansku prodaju studija na drugom spratu, sve sobe imaju bočni ili direktan pogled na more. Vila raspolaže sa 4 trokrevetna i 1 četvorokrevetnim poluapartmanom.

Svi poluapartmani su sa terasama, klimatizovani su, besprekorno čisti, sa modernim nameštajem i kompletno opremljenom kuhinjom, osnovnim posuđem, kupatilom sa tušem i WC–om, SAT TV, WI-FI besplatan internet za goste. Posteljina se menja na svakih 5 dana a može i češće na zahtev gosta.

Izuzetno ljubazni domaćini učiniće sve da se osećate prijatno za vreme Vašeg letovanja.

U prizemlju se nalazi najbolja riblja taverna u Stavrosu i okolini sa uvek svežom ribom i morskim plodovima.

Za naše putnike domaćin je pripremio posebnu cenu za usluge polupansiona!

Na 15 metara od Blue Bay nalaze se dve apoteke, doktor, najbolji supermarket u Stavrosu poznati Zoi, autobuska stanica za lokalne transfere na 30 metara, postoji mogucnost za besplatan parking... Prosto rečeno Blue Bay ima savršenu lokaciju i najbolje je pozicionirana kuća za turiste u Stavrosu.

U studije se ulazi prvog dana posle 12h a najkasnije do 14h. Napuštanje studija je zadnjeg dana najkasnije do 9h. Vila poseduje prostor za odlaganje prtljaga i toalet u taverni za korišćenje zadnjeg dana boravka putnika koji su napustili studije.

Ekskluzivna ponuda:

Polazak putnika agencije Mladost Travel na kombi prevoz sa kućne adrese putnika i povratak na kućnu adresu putnika! Prevoz putnika je moguć isključivo za zatvorene grupe luksuznim kombi vozilom Mercedes Vito 115 cdi sa svega 8+1 sedištem i velikim prtljažnim prostorom. Za prevoz važe posebni uslovi plaćanja : prilikom rezervacije uplata akontacije od 50% od ukupnog iznosa, ostatak najkasnije do 10 dana pre početka putovanja.

Doplata za upotrebu klime 5 eura dnevno (plaća se na licu mesta).

Cene su izražene u eurima (dinarska protivvrednost) za najam studija na bazi 11 dana/10 noćenja bez prevoza. Cena označena sa * obuhvata smeštaj sa obaveznim prevozom po osobi na bazi 11 dana/10 noćenja. Polazak kombija je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana u popodnevnim satima po terminu iz programa. Prevoz se organizuje udobnim kombijima (klima , audio oprema , zatamnjena stakla , veliki prtljažni prostor ...).

Raspored sedenja u kombiju određuje se isključivo na osnovu redosleda prijava. Uvek vodimo računa da napravimo raspored da majka može sedeti pored svoje dece. U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.

Način plaćanja:

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja;

Evro se obračunava po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora, na dan vršenja uplate.

Cena kombi prevoza za polazak iz Prokuplja i Niša:

Povratna karta za odrasle 75 €, za decu do 10 godina 65 €. Cena karte u jednom smeru 55 € za odrasle i 45 € za decu do 10 godina. Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište.

Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.

Cena aranžmana ne obuhvata : obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje , prevoz , fakultativne izlete , individualne troškove i druge nepomenute usluge .

POPUST za avansne uplate usklađen sa popustima koje daje Organizator putovanja.

 

Grčka

Grčka zastava

Grčka

Grčka, zvanično Helenska Republika, je država u jugoistočnoj Evropi, koja se nalazi na južnom delu Balkanskog poluostrva.Graniči se sa Albanijom, Bugarskom i Makedonijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno i južno od kontinentalnog dela Grčke, dok se Jonsko more nalazi na zapadu i Sredozemno more na jugu.

U oba ova mora se nalazi veliki broj ostrva. Grčka ima dvanaestu najdužu obalu na svetu sa 13.676 km dužine i sa ogromnim brojem ostrva (oko 1.400, od kojih 227 su naseljena), uključujući i Krit, Dodekanez, Kikladi, i Jonska ostrva između ostalih.

Osamdeset odsto Grčke čine planine, a najviši vrh je Olimp sa 2.911 metara. Glavni grad je Atina, a veći gradovi su Solun, Patra, Iraklion, Volos, Janjina, Larisa i Kavala. Grčka se nalazi na raskršću Evrope, Azije i Afrike.

Grčka istorija obuhvata period Antičke Grčke, Rimskog i Vizantijskog carstva i četiri veka Otomanske vladavine. Grčka je kolevka demokratije, zapadnjačke filozofije, Olimpijskih igara, zapadne književnosti i istoriografije, političkih nauka, važnih naučnih i matematičkih principa i zapadnjačke drame, uključujući tu i komediju i tragediju.

Grčka je razvijena država. Članica je Evropske unije od 1981, Ekonomske i monetarne unije Evropske unije od 2001, NATO pakta od 1952, Organizacije za evropsku saradnju i razvoj od 1961, Zapadnoevropske unije od 1995. i Evropske svemirske agencije od 2005.

 

 

Više iz ove kategorije « Srbija Francuska »

Ostavi komentar

Kalendar

« Oktobar 2022 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png8.png0.png0.png1.png2.png2.png
Danas234
Juče214
Ove nedelje448
Ovog meseca791
Ukupno800122

Na sajtu trenutno

2
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top