Vi ste ovde: NaslovnaGazdinstvo

Gazdinstvo

Ponuda pića - gazdinstvo Nešović

Premium 6 godina stara šljivovica od čačanske rodne odležale u bariku sa listićima čistog jestivog zlata, pakovana u luksuznoj flaši uvoz iz Soluna, zaptivena prirodnom plutom i zalivena voskom sa žigom Gazdinstva Nešović. Zapremina flaše 0,5 litara.

Cena : 50

neskovic ok

Vrhunska Carska travarica mešavina 12 lekovitih biljaka i 4 ploda šumskog voća sa Stare planine sa dodatkom meda sa Kopaonika. Odležava u rakijskom podrumu od kamena 40 dana bez prisustva svetlosti. Pakuje se isključivo u tamnim flašama zapremine 0,75 litara, zaptivena plutom i zalivena voskom sa žigom !                                                              

Napravljena po recepturi staroj preko 150 godina.

Cena : 25 €

carskatravarica

 

Vrhunski likeri po originalnoj recepturi Gazdinstva Nešović mešavina voća i aromatičnih biljaka na bazi prepečenice oplemenjene sa domaćim belim vinom i medom! Pakovano u izuzetno atraktivnu flašu sa staklenim čepom. Flaša zapremine 0,5 litara.

Cena : 25 €

carskiliker

 

Rakija prepečenica sa crvenim glogom i livadskim medom sa Kopaonika! Idealna količina gloga ( oko 160 grama po litru !) kao preventiva i terapija kod srčanih oboljenja. Rakija je izuzetno ukusna sa predivnom crvenom bojom. Pakovano u kvalitetnu flašu od 1 litra sa staklenim čepom ili u flašu od 0,75 litara zaptivena plutom i zapečaćena voskom sa žigom.

Cena : za flašu od 1 litra 25 €

Cena : za flašu od 0,75 litra 20 €

rakijaodgloga

Brojač poseta

0.png8.png0.png0.png1.png2.png8.png
Danas240
Juče214
Ove nedelje454
Ovog meseca797
Ukupno800128

Na sajtu trenutno

2
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top